miércoles, 29 de abril de 2009

Documenta't sobre el master!

Master en Documentació Audiovisual de la Universidad Carlos III

El Master en Documentació Audiovisual organitzat per la universitat Carlos III i per l´Institut Oficial de Ràdio Televisió (Grup RTVE) té com objectiu formar a professionals interessats amb el món audiovisual. Se´ls ensenyarà a fer un correcte ús dels productes de les empreses audiovisuals, així com editar i muntar documents audiovisuals d´acord al mitjà de comunicació corresponent.

La durada és de 12 mesos, es compon de 60 crèdits i el seu preu és de 4.400 euros. El programa es comprèn quatre mòduls més seminaris i conferències, pràctiques en empreses, activitats d´evaluació i projecte final del master. El temari tracta en primer lloc de la cultura i patrimoni audiovisual, més tard sobre la legislació i gestió de drets audiovisuals, documentació escrita i finalment una documentació audiovisual més detallada en l´àmbit públic i privat.

L´equip de professorat es composa de professionals de l´àmbit audiovisual provinents de televisió, videoteques i filmoteques. Els més nombrosos venen de RNE, TVE, IORTV, Antena 3 Televisió i Telecinco.

Aquest master està dirigit a Titulars universitaris de qualsevol Facultat o Escola Tècnica Superior, Diplomats o Titulars universitaris d´una Escola Tècnica. Les places són fins a 30 alumnes i el termini per a presentar la documentació és fins al 16 d´octubre del 2009. La documentació que es deu aportar és la següent: la sol·licitud d´admissió impresa, còpia de l´expedient acadèmic, una còpia del títol superior o del resguard de les taxes d´expedició del mateix, curriculum vitae, dues fotografies i qualsevol coneixement addicional.



Curs: Documentació Audiovisual


Aquest curs de Documentació Audiovisual organitzat pel Grup Avizor s´imparteix a Madrid i pretén donar una formació complementària de la documentació especialitzada amb el món audiovisual. Està destinat a estudiants de documentació, estudiants de periodisme, estudiants de comunicació audiovisual, i per a tota persona que tingui inquietuds en aquest camp.

En el temari es veurà en primer lloc una introducció sobre conceptes bàsics de documentació i del documentalista i aspectes del panorama audiovisual en el nostre país. Més tard es pretendrà veure la creació i gestió del centre de documentació en general i de la documentació en programes d´una cadena privada. En el tercer bloc es veuran els procediments del centre de documentació audiovisual com, la selecció, recollida i classificació entre molts altres, i per últim el curs finalitzarà amb uns annexos que estudien entre altres drets d´autor, noves tecnologies i recursos bibliogràfics i borsa de treball.

El preu és de 50 euros, el total d´hores és de 18 i el número de places és 15. Així mateix tot alumne o alumna deurà assistir a classe durant la durada del curs. Per a més informació contacte amb Mª Carmen Garcia, amb els telèfons 626841957/911020524/917984047, o bé envie un correu electrònic a infoavizor@yahoo.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario